
Andre kjøttvarer
Andre kjøttvarer


Coppa di Amarone, skåret hos Smakslykke
Svinenakke fra parma, salt og en god dose Amarone. Dette praktstykke av spekemat lukter en god blanding mellom coppaens karakteristiske kjellerpreg og distinkte toner av vinen.

Guanciale Stagionato
Guanciale - speket svinekjake. Kjakene er veldig fete, og er en utsøkt råvare for urøkt speket kjøtt. Kjakene blir krydret med pepper, urter og saltet i noen dager og deretter hengt til tørk i flere uker.

Pancetta Stagionata
Pancetta kalles ofte feilaktig for italiensk bacon. Dette er først og fremst feil fordi denne svinesiden ikke er røkt.

N'Duja
Nduja (n’duja), uttales "ndoia" er laget av svinefett, urter og chili fra Calabria, som gir den distinkte røde fargen. Brukes som pizzatopping eller i et tynt lag på toast. Prøv den gjerne sammen med paprika og spinat neste gang du skal lage pizza!

Porchetta Rustica, italiensk ribberull
Den rustikke ribberullen er et høykvalitetsprodukt laget av de beste nøye utvalgte ribbene . Den er smaksatt med krydder, bundet for hånd og stekt etter tradisjon.

Salsiccia fresca classica (frysevare)
Salsiccia classica med sin delikate fennikelsmak er en frisk type i salsiccia-familien som er lett anvendelig til pastaretter, grilling eller middagsretter.

Mortadella med sort trøffel, skåret hos Smakslykke
Mortadella har sin opprinnelse fra Bologna i Emilia Romagna. Denne mortadellaen inneholder seriøst med trøffel.

Mortadella med sort trøffel, stor bit ca 2,7 kg
Mortadella har sin opprinnelse fra Bologna i Emilia Romagna. Denne mortadellaen inneholder seriøst med trøffel.

Mortadella med pistasjnøtter, skåret hos Smakslykke
Mortadella har sin opprinnelse fra Bologna i Emilia Romagna. Her produseres det noen ”beist” av noen mortadellaer på vekt med en voksen mann, og en diameter fjernt fra skjærebrettet på alle verdens oppskjærings maskiner.

Mortadella med pistasjnøtter, stor bit, ca 3 kg
Mortadella har sin opprinnelse fra Bologna i Emilia Romagna. Her produseres det noen ”beist” av noen mortadellaer på vekt med en voksen mann, og en diameter fjernt fra skjærebrettet på alle verdens oppskjærings maskiner.

Secreto - Iberico - frys, ca 1kg
Slakterens hemmelighet. Secreto. Vekt er basert på en gjennomsnitlig verdi, faktura vil ha korrekt vekt og pris.

Chorizo Extra Leon spicy 500g
Krydret og sterk chorizo perfekt til steking. Passer som tilbehør til fisk og klippfisk såvel som til paella.

Foie gras av hel andelever, 130g - Biraben
Foie gras av hel andelever. Passer utmerket som forrett, og nytes gjerne med et glass champagne!

Rillettes av and med foie gras, 180g - Biraben
Rillettes er en fransk spesialitet, som ligner paté og confit. Det er en eldgammel konserrveringsmåte, der krydret kjøtt og fett kokes sammen på lav varme og i lang tid. Deretter males kjøttet og lagres i beholdere med sitt eget fett.

Foie gras av and 'mi-cuit', 200g - Biraben
Foie gras av hel andelever, salt, pepper. Halvkokt IGP Sud Ouest andelever i en terrine 200 g

Villsvinpâté, 100g - fra Korsika
Klassisk fransk terrine med villsvin. Noe grov i teksturen og fyldig god smak.

Pâté med fiken, 100g - fra Korsika
Terrin med tørket fiken