Mel og baking
Mel produsert av Mulino Padano er laget med utgangspunkt i et nøye utvalg av den beste hveten, og en konstant kontroll av alle produksjonsstadier. Deres produktportefølje inkluderer også en rekke mel laget av 100 % italiensk hvete, en kort forsyningskjede som involverer bønder innen få kilometer fra anlegget.
Mel og baking
Farina 00 hvetemel Tipo 1 kg, Dallari
Farina Tipo 00. Italiensk mel til brød & pizza.
Mel til napolitansk pizza 00 type , 1 kg
Anbefalt hevetid er 8 timer, men du kan velge å la den heve i 24 timer ved kontrollert temperatur ved å tilsette halvparten av gjæren i oppskriften.
5 Stagioni Superiore tipo-00, 1kg
Farina Di Grano Superior fra Le 5 Stagioni er et sterkt hvetemel for langtidsheving med egenskaper som gjør den ypperlig for Napolitansk pizza.
Tellioğlu Pizzamel 1kg
Et fantastisk mel for pizzabakeren. Helt uten tilsetninger, produsert av verdens beste kvalitetshvete med høyt proteininnhold (12%). Produseres med tradisjonelle malemetoder uten bruk av cystein, blekingsmiddel eller lignende.
Capri 350, pizza type "00" 5kg
Spesielt anbefalt for napolitansk pizza og alle typer deig som krever middels hevetid (12 til 36 timer). Protein 13,5 %
Capri Manitoba, pizza type "00" 5 kg
Det høye proteininnholdet gjør den ideell for sprø pizza og deiger med høy hydrering og hevetid over 24t. Protein 15 %
Granaio Italiano type “00” Fresh Pasta 1kg
Egner seg til å bli bearbeidet både for hånd og maskin
Semola di Grano Duro (Durum Hvete) - 1kg
Semolina Rimacinata er malt 2 ganger, så den er litt mer finkornet. Egner seg godt til pasta og brødbakst. Men brukes og til å kjevle ut pizza på.
Pizzamel glutenfri 1 kg
Den eneste veien til en perfekt pizzabunn
Instant Dry Yeast - ølgjær 500gr
Denne gjæren aktiveres ved vanlig romtemperatur, og trenger ikke løses opp i 28 graders vann.
Caputo pizzagjær 100 g
Tørrgjæren er et helt naturlig produkt fra Antico Molino Caputo, basert på vanlig bryggergjær hvor de har tilsatt en spesiell type sukker hentet fra rødbeter og sukkerrør.
Polenta mel, bramata 1 kg
Grovmalt maisgryn til polenta produksjon. Avhengig av koketid og vannmengde produseres en polenta med forskjellig styrke.