Mel og baking
Mel produsert av Mulino Padano er laget med utgangspunkt i et nøye utvalg av den beste hveten, og en konstant kontroll av alle produksjonsstadier. Deres produktportefølje inkluderer også en rekke mel laget av 100 % italiensk hvete, en kort forsyningskjede som involverer bønder innen få kilometer fra anlegget.
Mel og baking
Farina 00 hvetemel Tipo 1 kg, Dallari
Farina Tipo 00. Italiensk mel til brød & pizza. Ekstra finmalt italiensk mel som gir luftige og flotte bakverk.
Durumhvete semolato 1 kg
Italiensk durumhvetemel, perfekt til utbaking av pizzabunner. Dette melet er også et godt alternativ til mel i hjemmelaget pasta, og gir en fin og gyden farge på pastaen.
Pizzamel La Napoletana 1 kg
La Napoletana er en myk tipo 00 spesielt utviklet for den berømte og offisielle napolitanske pizzaen. Den er AVPN-godkjent av Associazione Verace Pizza Napoletana og har en løftestyrke på W310.
Semola di Grano Duro (Durum Hvete) - 1kg
Semolina Rimacinata er malt 2 ganger, så den er litt mer finkornet. Egner seg godt til pasta og brødbakst. Men brukes og til å kjevle ut pizza på.
Pizzamel glutenfri 1 kg
Den eneste veien til en perfekt pizzabunn
Glutenfritt pizzamel 0,5 kg Villa Paradiso
Villa Paradiso's egne glutenfrie pizzamel.
Caputo pizzagjær 100 g
Tørrgjæren er et helt naturlig produkt fra Antico Molino Caputo, basert på vanlig bryggergjær hvor de har tilsatt en spesiell type sukker hentet fra rødbeter og sukkerrør.
Polenta mel, bramata 1 kg
Grovmalt maisgryn til polenta produksjon. Avhengig av koketid og vannmengde produseres en polenta med forskjellig styrke.