
Salami
Er det noe de kan lage i Italia, så er det gode salamier. Her finner du håndverksprodukter fra Piemonte med tradisjoner til det fulle. Fra Spania finner dere det beste av Iberico Bellota salami
Salami


Salame Felino Gentile
Felino er etter manges oppfatning Italias beste salami. Kjøttet skal komme fra de samme svinene som benyttes i produksjonen av parmaskinke.

Villsvin salami 400g
Denne salamettoen lages på lokale villsvin som krydres og smakes til med rødvin fra vinmarkene rundt San Gimigano.

Salsiccia Napoli Forte 450g
En meget nær slektningen av Napoli Dolce. Lages på samme farse og basiskrydring men smakes i tillegg til med chiliflak.

Salsiccia Napoli Dolce 450g
Dette er en mild variant krydret med paprika, hel pepper, hvitvin og hvitløk.

Salametto al Tartufo 300g
Grovmalt kjøtt, spekk og krydder smakes farsen til med verdens mest myteomspunnede sopp: trøffel!

Salametto Nocciole ca 300g
Salami med Hasselnøtter fra Dogliano utenfor Alba

Fuet Catalan 170 g
Fuet er en kjøttfull salami, og fettmarmoreringen kombinert med salt og krydder gir en godt balansert smaksopplevelse.

Salame Abruzzo
Laget med nøye utvalgt rent svinekjøtt, en salami med fristende og rik smak fra vin- og pepperkrydder. Salamien veier ca 350 gr.

Salametto piperonita (chili)
Tilsatt biter med chilli og chilliflak og fremstår søt og sterk på samme tid. Veier ca 180gr.

Salchichon de Bellota 100% Iberico, ca 420g
100% Iberico Bellota Chorizo er en tradisjonell speket pølse produsert med Iberico svinekjøtt av ypperste kvalitet, Alt kjøttet kommer fra Domecqs egne renrasede ibericosvin. Det gode kjøttet krydres med blant annet røkt parikapulver som gir pølsen den

Iberico Bellota Chorizo 100% Iberico, ca 420g
Spekepølse på iberico gris kryddret med paprika og andre krydder.