
Syltetøy
Syltetøy


Fikenmarmelade med trøffel 110g
Nydelig fikenmarmelade med mye smak av trøffel. Passer ypperlig til myke oster.

Crème de caramel (karamellkrem) fra Albert Ménès, 265g
Crème de caramel er en nydelig karamellkrem med et vidt bruksområde fra den anerkjente franske produsenten Albert Ménès.

Lemon curd (sitronkrem) fra Albert Ménès, 240g
Fruit curd er egentlig en tradisjonsrik britisk dessert, typisk laget av sitrusfrukt, eggeplommer og sukker. Den mest berømte varianten er lemon curd, altså sitronkrem, og denne har spredd seg verden rundt!

Aprikos m/ mandler, 110g - Antona
Perfekt til Gruyère og Comté

Tyttebærsyltetøy øko 220ml
Syltetøy laget med epler og tyttebær tilhører kategorien klassiske kombinasjoner. Et must når tradisjonsmaten står på bordet.

Rips og vanilje gele 220ml
Er en mild og god gelé som minner om smaken av barndom og fra bestemors hage. Folket på Møystad har gitt den litt ekstra trykk ved å tilsette en anelse sort pepper

Blåbær og appelsinmarmelade øko 220ml
En spennende smakskombinasjon til surdeigstoast med godt smør for ikke å snakke om på pannekaker.

Chillimarmelade, Litlestøl Stavanger
Signaturmarmeladen til Litlestøl og er meget velegnet til ost, en smakfull tilsetning til sauser som til kylling, kalkun, svin, gjerne ørret og laks.

Plommesyltetøy, Berle Gård Svelvik
Plommesyltetøy fra Berle Gård i Svelvik.

Rabarbrasyltetøy m/ingefær og kardemomme, Berle Gård Svelvik
Rabarbrasyltetøy m/ingefær og kardemomme fra Berle Gård Svelvik

Sitron og ingefær syltetøy 170g
Syltetøy tilberedt med sitroner, ingefær og brunt sukker. Kompakt, men preget av en delikat smak, nesten som en dessert. Ideell for fylling av kaker eller garnering av iskrem. Også utmerket i kombinasjon med modne eller krydret oster.

Fiken- og kanelsaus, 170g
Søt og litt krydret vegansk saus tilberedt med fiken og kanel. Ideell i kombinasjon med andre retter basert på grillet kjøtt eller blåost. Utmerket med Brie, Gorgonzola, Robiola og fersk Ricotta.

Eple- og ingefærsaus, 170g
Søt og litt krydret, denne veganske sausen er laget med epler og ingefær. Ideell i kombinasjon med hovedretter basert på rødt kjøtt eller fersk ost.

Aprikos og kardemommesaus, 170g
Søt saus tilberedt med aprikoser, kardemomme og sukker. Ideell i kombinasjon med krydret ost eller for å pynt kanapeer og croissanter.

Jordbærsaus med balsamicoeddik, 170g
Søt saus tilberedt med jordbær, balsamico av Modena PGI og sukker. Ideell i kombinasjon med krydret og krydret ost eller til pynt av kanapeer og croissanter.

Kvedesyltetøy, 340g
Et syltetøy produsert ved manuell bearbeiding av kvede, perfekt til terter og svampekaker, men også i kombinasjon med kjøtt og stek.

Skogsbærsyltetøy, 340g
Et kremet og sterkt smakende syltetøy, ideell for tilberedning av en utmerket ostekake eller til å fylle pannekaker og terter.

Bitter appelsinmarmelade, 340g
Et syltetøy med intens smak og sitrusaroma typisk for bitre appelsiner. Et godt valg for tilberedning av desserter og kaker