Syltetøy
Syltetøy
Mostarda, fiken 110 gr
Italiensk delikatesse fra Mantova. Serveres med ost, som sur til fisk eller kjøtt etc. Har sin helt spesielle syrlige/søte smak. Ingen konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer.
Oliven Mostarda 120g
Verdens nyhet! Kombiner oliven med den gamle tradisjonelle Mantova-produksjonen av mostarda og du får dette fantastiske produktet.
Jordbærmarmelade med lakris og lime 110ml, Litlestøl
En deilig søt marmelade med et hint av asiatisk rålakris. Passer perfekt til hvitskimmel oster.
Chillimarmelade, Litlestøl Stavanger
Signaturmarmeladen til Litlestøl og er meget velegnet til ost, en smakfull tilsetning til sauser som til kylling, kalkun, svin, gjerne ørret og laks.
Delice de Cerise Noir (Skyggekirsebær) 110g, Favols
Dette er en tradisjon fra baskerland der fårene ofte beiter i kirsebærlundene. Fåren har stor sans for bladene fra kirsebærtrærne. Baskerne har hatt for vane å servere sine fåremelksoster med syltetøy laget på områdets fantastiske kirsebær.
Figue Miel (Fiken med honning) 110g, Favols
Original oppskriften ble i sin tid utviklet sammen med Herve Mons med ønske om å lage en perfekt marmelade til muggoster. Etter å ha smakt på denne skjønner du at de lykkes.
Chutney Figue (Fiken Chutney) 110g, Favols
Deilige fiken, litt sukker, pepper, et hint av karri, dette er hovedingrediensene som gir all smaken til fikenchutneyen vår. Favols designet dette krydderet spesielt for kjøtt med karakter som eks. foie gras, vilt, div terriner, men passer også til ost.
Apricot (aprikos syltetøy) 240g, Favols
Laget på aprikoser fra Spania og Marokko. Gyllen oransje farge. Smørbar med små biter av aprikos. Smaker deilig aprikos uten å bli for søt.
Sticky Fig Relish 250g
Relish laget av smakfull krydret fiken tilsatt brunt sukker. Et fantastisk tilbehør til bløte oster. 3 Great Taste Award 2015
Fresh Chilli Jam 210g
Et søtt syltetøy fra frisk rød chili som gir en mild, varm og god smak. Deilig til kjøtt, fisk og ost, men er utrolig allsidig. Glutenfri. 2 Great Taste Awards
Marmellata di Arance (appelsinmarmelade) 300g, La Nicchia
Laget med modne appelsiner som har den perfekt balanse mellom sødme, syrlighet og innslag av bitterhet. Appelsinene er dyrket på Pantelleria utenfor Sicilia.
Villkvede 375g, Favols
Villkvedeconfiture fra Favols er perfekt som ostetilbehør, på toast eller som smaksforsterker i eplesaus til ribbe. I Frankrike er det også vanlig å smøre den på sukkerbrød som fylles med krem.
Fiken fra Provence 375g, Favols
Er det en frukt som symboliserer Provence må det være fiken. Den sydvestre delen av Provence; Gapeau Dalen står for hele 75 prosent av all fiken avling i Frankrike. Mange av fikentrærne er svært gamle og har bidratt til å skape det unike provencalske land
Aprikos fra Provence 375g, Favols
Her tar Favols deg med på en reise til aprikostrærne i Provence og lar deg smake på frukt som er kysset av solen. Det er bare å vri av lokket og smøre godsakene på en lun croissant.
Klementin fra Korsika 375g, Favols
I motsetning til andre klementiner dyrkes de korsikanske fruktene uten at fargen manipuleres med fargestoffer tilsatt jordsmonnet.
Fikenmarmelade med trøffel 110g
Nydelig fikenmarmelade med mye smak av trøffel. Passer ypperlig til myke oster.
Mathilde Karamellpålegg med Fleur de Sel, 270g
Herlig karamellpålegg med havsalt fra Guérande, kjent for å være det mest ettertraktede havsaltet.
Lemon curd (sitronkrem) fra Albert Ménès, 240g
Fruit curd er egentlig en tradisjonsrik britisk dessert, typisk laget av sitrusfrukt, eggeplommer og sukker. Den mest berømte varianten er lemon curd, altså sitronkrem, og denne har spredd seg verden rundt!
Plommesyltetøy, Berle Gård Svelvik
Plommesyltetøy fra Berle Gård i Svelvik.