
Oppskjærte skinker
Skinkene skjæres og vakuumeres hos oss, rett før forsendelsen slik at kvaliteten blir best mulig.
Oppskjærte skinker


Ibaiona Skinke u/ben, skåret i skiver hos Smakslykke
Bayonneskinke oppkalt etter byen den stammer fra. Modnet i 15 - 18 måneder i den rene luften i området, omgitt av Pyreneene.

Cecina de León IGP 12 mnd, skåret i skiver hos Smakslykke
Cecina de Leon er tørket, røkt biff. Det har vært kjent i flere århundrer. Allerede på 400-tallet f.Kr. beskrev Seneca Cecina prosessen slik den utføres i dag. Cecina kommer fra det latinske siccus som betyr tørket.

Jamon Iberico Bellota (Pata Negra) 40-52 mnd, skåret i skiver hos Smakslykke
Dette er skinke fra Jambugo, et av kjerneområdene for produksjonen av Jamon Iberico Bellota – populært kalt Pata Negra. Domecq regnes som en av de absolutt fremste produsentene av denne skinkeskatten.

Serrano 24 mnd, skåret i skiver hos Smakslykke
Spansk skinke fra høylandet nordvest for Madrid i Castilla og León, saltet, lufttørket, lagret ca. 16-18 måneder og deretter bein. Høy kvalitet og sterk smak fra en av Spanias toppprodusenter.

Capanna Parmaskinke Benfri 24 måneder, skåret i skiver hos Smakslykke
En klassisk Parmaskinke fra Capanna, modnet i 24 måneder for en silkemyk konsistens og balansert, sødmefull smak. Perfekt på spekefat, i sandwicher eller som en del av en ekte italiensk opplevelse.

Capanna San Daniele DOP 12 mnd, skåret i skiver hos Smakslykke
En delikat og sødmefull spekeskinke fra Friuli, med silkemyk konsistens og lavt saltinnhold – perfekt for ekte italiensk nytelse.

Prosciutto tartufo (itlaiensk skinke med sort trøffel), skåret i skiver hos Smakslykke
Gastronomisk fortreffelighet fra utvalgte svinekjøttben, modnet i minimum 13 måneder, og marinert med trøffel

Coppa di Parma IGP, skåret i skiver hos Smakslykke
Coppa di Parma skiller seg fra andre typer Coppa, fordi her brukes kjøttet fra parmaskinkegriser i produksjonen.

Pancetta supercoppata, skåret i skiver hos Smakslykke
Pancetta supercoppata er laget med en coppa (nakkekjøtt) og veldig mager pancetta. Etter en saltperiode på ca. 15 dager rulles pancettaen rundt coppaen, bindes og modnes i 2 måneder.

Bresaola Della Valtellina IGP, skåret i skiver hos Smakslykke
Bresaola della Valtellina IGP er hentet fra den øverste mørbraden, en av de fineste kuttene av storfe. Etter å ha blitt saltet, pakkes den og får stå i lang tid for å opprettholde sin intense røde farge og delikate smak.

Prosciutto Cotto Montorsi Blasi, skåret i skiver hos Smakslykke
Klassisk kokt italiensk skinke. Etter utbeining tørrsaltes skinkene før de trekkes til de er møre og smelter i munnen. De er fortsatt vakkert rosa i fargen og smaker slik bare godt kan gjøre: fantastico!