Oppskjærte skinker
Skinkene skjæres og vakuumeres hos oss, rett før forsendelsen slik at kvaliteten blir best mulig.
Oppskjærte skinker
Jamon Iberico Bellota (Pata Negra) 40-52 mnd, skåret i skiver hos Smakslykke
Dette er skinke fra Jambugo, et av kjerneområdene for produksjonen av Jamon Iberico Bellota – populært kalt Pata Negra. Domecq regnes som en av de absolutt fremste produsentene av denne skinkeskatten.
Serrano 24 mnd, skåret i skiver hos Smakslykke
Spansk skinke fra høylandet nordvest for Madrid i Castilla og León, saltet, lufttørket, lagret ca. 16-18 måneder og deretter bein. Høy kvalitet og sterk smak fra en av Spanias toppprodusenter.
Parma DOP Gran Riserva 24mnd, skåret i skiver hos Smakslykke
Parmaskinke: Verdens mest berømte skinke. Gran Riserva – er en myk, søt og velduftende skinke med vakker tekstur og marmorering
San Daniele DOP 12 mnd, skåret i skiver hos Smakslykke
San Daniele kan minne om Prosciutto di Parma, men anses å være mildere og mer subtil på smak.
Prosciutto tartufo (itlaiensk skinke med sort trøffel), skåret i skiver hos Smakslykke
Gastronomisk fortreffelighet fra utvalgte svinekjøttben, modnet i minimum 13 måneder, og marinert med trøffel
Prosciutto Toscano 10 mnd, skåret i skiver hos Smakslykke
Å opprettholde Toscanas gamle tradisjoner er en ære for familien Jacomoni som gjenopptok disse tradisjoner for mer enn 40 år siden. Skinken har en vidunderlig smak med et snev av pepper. Den er modnet i minst 10 måneder
Coppa di Parma, skåret i skiver hos Smakslykke
Coppa di Parma skiller seg fra andre typer Coppa, fordi her brukes kjøttet fra parmaskinkegriser i produksjonen.
Pancetta supercoppata, skåret i skiver hos Smakslykke
Pancetta supercoppata er laget med en coppa (nakkekjøtt) og veldig mager pancetta. Etter en saltperiode på ca. 15 dager rulles pancettaen rundt coppaen, bindes og modnes i 2 måneder.
Lomo Iberico Bellota Loin 100% Iberico, skåret i bit hos Smakslykke
Lomo Bellota er en av de mest verdsatte kuttene av grisen i Spania. Teksturen og aromaen gjør den til en favoritt blant mat-interesserte. Fremstilt fra hel, trimmet ytrefilet
Bresaola Della Valtellina IGP, skåret i skiver hos Smakslykke
Bresaola della Valtellina IGP er hentet fra den øverste mørbraden, en av de fineste kuttene av storfe. Etter å ha blitt saltet, pakkes den og får stå i lang tid for å opprettholde sin intense røde farge og delikate smak.
Porchetta del Monte, italiensk ribberull skåret i skiver hos Smakslykke
Denne delikatessen kommer fra fjellene rundt Valdichiana i Italia. Skånsomt krydret og sakte grillet over tre i flere timer etter de helt gamle tradisjonene. Dermed beholder kjøttet alle smaksnyansene fra treet og krydderne, i fin harmoni.
Prosciutto Cotto Montorsi Blasi, skåret i skiver hos Smakslykke
Klassisk kokt italiensk skinke. Etter utbeining tørrsaltes skinkene før de trekkes til de er møre og smelter i munnen. De er fortsatt vakkert rosa i fargen og smaker slik bare godt kan gjøre: fantastico!