![Morbier Extra](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/d4e0dd8d3419fb54f6c5dd032ea95b1d-image.jpeg)
Kittmodningsost
Kittmodningsost er lett å dra kjensel på. De kjennetegnes ved sin gul–oransje overflate og sin markante lukt. Som oftest er kittmodnet ost noe bløt i overflaten.
Kittmodningsost
![Morbier Extra](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/d4e0dd8d3419fb54f6c5dd032ea95b1d-image.jpeg)
![Taleggio DOP](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/298642798cd212343df366ae6c390a69-image.jpeg)
Taleggio DOP
Dette er en rødkittost laget på pasteurisert kumelk. Osten har hatt DOP status siden 1996 og blir produsert i Bergamo, Brescia, Como, Cremona, Lecco, Lodi, Milan,o Pavia, Treviso og Novara. Taleggio har vært produsert siden tidlig på 1300-tallet.
![Stracktufo, Taleggio med trøffel](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/7a09554f570077ea1a0223e5e0761fa8-image.jpeg)
Stracktufo, Taleggio med trøffel
Stracktufo fra Gildo Formaggio er noe så herlig som en Taleggio med trøffel.
![Petit Reblochon Lait Cru aop 240g](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/49186d7bc4e1f19837a10195791f35e9-image.jpeg)
Petit Reblochon Lait Cru aop 240g
Osten har en gulorange overflate ofte dekket med et hvitt mugglag. Ostemassen er elfenbensfarget og fløyelsmyk, Smøraktig smak med balansert saltinnhold.
![Munster, råmelk](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/b081deb93d60d2bd3dc07ad191ad37ea-image.jpeg)
Munster, råmelk
Fin ost med den karakteristiske Munster-smaken. Dette er en råmelkversjon.
![Reblochon Fermier AOP](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/f5dac2bfd8b744d5b985cdb689ea8021-image.jpeg)
Reblochon Fermier AOP
Reblochon ble født på XIII århundre. Den er fra Savoy. Lagret i naturlige grotter i en høyde på 1000 - 1800 meter.
![Epoisses AOP Germain 250g](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/f4084f91ef199bb71cb4c714d9f84cd7-image.jpeg)
Epoisses AOP Germain 250g
Epoisse, en klassisk fransk, er en deilig, kremet ostemasse som lagres i Marc de Bourgogne i ca 3-5 uker, noe som gir den en lett aroma av ammoniakk og en fin karakteristisk smak.
![Raclette AOP Suiss Lait Cru](/assets/img/450/450/bilder_nettbutikk/86295e71cef0cd827cccd4f2d4bdcd3e-image.jpeg)
Raclette AOP Suiss Lait Cru
En perfekt ost til smelting, om det så er raclette eller et skikkelig godt ostesmørbrød.