Kittmodningsost
Kittmodningsost er lett å dra kjensel på. De kjennetegnes ved sin gul–oransje overflate og sin markante lukt. Som oftest er kittmodnet ost noe bløt i overflaten.
Kittmodningsost
Raclette Classic
Sveitsisk klassisk raclette er en ekte bondeost og en spesialitet i seg selv. Lagret i 3 måneder med en mild og aromatisk smak. Dens utmerkede smelteegenskaper, kremete tekstur og typiske smak gjør raclette til en utmerket ost.
Raclette AOP Suiss Lait Cru
En perfekt ost til smelting, om det så er raclette eller et skikkelig godt ostesmørbrød.
Morbier Extra
En ny måte å tenke på Morbier-modning og ekspertisen fra Petite har tryllet frem denne ekstra modne versjonen av Morbier som er en delikat smaksopplevelse. Gress, nøtter, melk i fin harmoni og med nydelig dybde og lang ettersmak.
Taleggio DOP
Dette er en rødkittost laget på pasteurisert kumelk. Osten har hatt DOP status siden 1996 og blir produsert i Bergamo, Brescia, Como, Cremona, Lecco, Lodi, Milan,o Pavia, Treviso og Novara. Taleggio har vært produsert siden tidlig på 1300-tallet.
Stracktufo, Taleggio med trøffel
Stracktufo fra Gildo Formaggio er noe så herlig som en Taleggio med trøffel.
Petit Reblochon Lait Cru aop 240g
Osten har en gulorange overflate ofte dekket med et hvitt mugglag. Ostemassen er elfenbensfarget og fløyelsmyk, Smøraktig smak med balansert saltinnhold.
Munster, råmelk
Fin ost med den karakteristiske Munster-smaken. Dette er en råmelkversjon.
Munster 125 g i boks
Munster 125 gi boks F180Skriv ut Fin ost med den karakteristiske Munster-smaken. Dette er en pasteurisert versjon. Den kommer fra Val de Weiss i hjertet av Munster-distriktet nær Strasbourg.
Reblochon Fermier AOP
Reblochon ble født på XIII århundre. Den er fra Savoy. Lagret i naturlige grotter i en høyde på 1000 - 1800 meter.
Epoisses AOP Germain 250g
Epoisse, en klassisk fransk, er en deilig, kremet ostemasse som lagres i Marc de Bourgogne i ca 3-5 uker, noe som gir den en lett aroma av ammoniakk og en fin karakteristisk smak.