
Kittmodningsost
Kittmodningsost er lett å dra kjensel på. De kjennetegnes ved sin gul–oransje overflate og sin markante lukt. Som oftest er kittmodnet ost noe bløt i overflaten.
Kittmodningsost


Rød Kjerringøy
Rød Kjerringøy lages på helt fersk, upasteurisert melk. Osten ystes på seinhøsten og vinteren. Etter ysting går ostene til modningskjelleren. Gjennom den første lagringstiden vaskes ostene med en saltvannsoppløsning som gir et rødlig bakteriebelegg.

Raclette Suiss Lait Cru
En perfekt ost til smelting, om det så er raclette eller et skikkelig godt ostesmørbrød.

Taleggio DOP
Dette er en rødkittost laget på pasteurisert kumelk. Osten har hatt DOP status siden 1996 og blir produsert i Bergamo, Brescia, Como, Cremona, Lecco, Lodi, Milan,o Pavia, Treviso og Novara. Taleggio har vært produsert siden tidlig på 1300-tallet.

Morbier AOP Lait Cru, Rivoire Jacquemin
Morbier er en halvfast, kittmodnet ost produsert av upasteurisert kumelk. Denne morbieren er produsert av melk fra Jurafjellene. Stripen i midten av osten er aske fra vinstokkene.

Petit Reblochon Lait Cru aop 240g
Osten har en gulorange overflate ofte dekket med et hvitt mugglag. Ostemassen er elfenbensfarget og fløyelsmyk, Smøraktig smak med balansert saltinnhold.