
Kjeks
Kjeks


Glutenfri kjeks, Vilmas
En populær kjeks til ost, dipp og pålegg. Delikat smak med sesam, valmue og linfrø. Økologisk og glutenfri.

Biscotti 115g, Fjåk
Tradisjonelle italienske biscotti med hasselnøtter, mørk sjokolade og appelsin, dyppet i 70% mørk sjokolade.

Spinatella Taggia al Rosmarino 150g
Flat Grissini med Rosmarin, ypeprlig som snacks til antipasti og ost.

Sourdough Crackers Selection Box 280g
En miks pakke som inneholder tre individuelt pakkede kjekstyper: Sourdough Crackers Original, Rye & Charcoal Sourdough Crackers og Seeded Wholegrain Sourdough Crackers. Det ultimate valget når du skal samle gode venner til god ost.

Sourdough Crackers Original 105g
Surdeigskjeks produsert i små batcher. Deigen modnes i 16 timer med en 40 år gammel surdeigskultur. Den originale surdeigskjeksen bakt med mel fra Shipton Mill og økologisk melk. Knasende sprøtt underlag for din favoritt ost.

Seeded Wholegrain Sourdough Crackers 105g
Surdeigskjeks produsert i små batcher. Deigen modnes i 16 timer med en 40 år gammel surdeigskultur. Bakt med fullkornsmel fra Shipton mill med solsikkekjerner og valmuefrø.

Fig & Spelt Sourdough Crackers 100g
Surdeigskjeks produsert i små batcher. Deigen modnes i 16 timer med en 40 år gammel surdeigskultur. Inneholder steinmalt speltmel, tørket fiken og økologisk melk. Knasende sprøtt underlag for en rik blåmuggost.

Crackers Mediterraneo 250g
Håndverks kjeks med middelhavsurter og tomat.

Pepperkakekjeks med havsalt 150g
Denne pepperkakekjeksen fra Olof Viktors er ypperlig til blåmuggost.

Cantucci alla mandorla 1kg, Ghiottini
Klassisk italiensk kaffekjeks fra Toscana.

Biscotti med pistasjnøtter fra Bronte Sicilia
Tynne biscotti, ypperlig til kaffen, myke oster og desserter.

Biscotti med kaffe, honning og hasselnøtter
Tynne biscotti, ypperlig til kaffen, myke oster og desserter.

Biscotti med mandler
Tynne biscotti, ypperlig til kaffen, myke oster og desserter.

Biscotti med hasselnøtter og rosiner
Tynne biscotti, ypperlig til kaffen, myke oster og desserter.

Biscotti med valnøtt og fiken
Tynne biscotti, ypperlig til kaffen, myke oster og desserter.