
Ris og bønner
Ris og bønner


22 mnd lagret Vialone Nano ris, 1kg
Vialone Nano Ris lagret i 22 måneder. Når kun det beste er godt nok. Slow Food Presidium

Tradisjonell Carnaroli ris 1 kg
Vår Carnaroliris er laget på tradisjonelt vis. Risen er av en type som har høyt innhold av stivelse og trekker til seg væske på en annen måte enn vanlig ris.

Tradisjonell Vialone Nano ris 1 kg
Vår Vialone Nano-ris dyrket på tradisjonelt vis. Den spesielle sammensetningen av stivelse(amylose og amylopectin) gjør det mulig å oppnå en kremaktig risotto uten at kornets konsistens reduseres.

Risotto mix med trøffel 250g
Risottomiksen kan tilberedes med kun vann og en skvett hvitvin, men blir enda bedre med en usaltet grønnsaksbuljong. Etter at du har oppnådd ønsker konsistens tilsettes parmesan og en klatt smør.

Risotto mix med blekksprutblekk 250g
Klassisk risotto med blekksprutblekk. Server gjerne med en neve nyrensede reker på toppen

Risotto mix med asparges 250g
Risottomiksen kan tilberedes med kun vann og en skvett hvitvin, men blir enda bedre med en usaltet grønnsaksbuljong. Etter at du har oppnådd ønsker konsistens tilsettes parmesan og en klatt smør.

Risotto mix med klippfisk og potet 250g
En skikkelig favorittrett, risotto med klippfisk. Anbefales!

Risotto mix med Safran 250g
Risottomiksen kan tilberedes med kun vann og en skvett hvitvin, men blir enda bedre med en usaltet grønnsaksbuljong. Etter at du har oppnådd ønsker konsistens tilsettes parmesan og en klatt smør.

Risotto mix med steinsopp 250g
Risottomiksen kan tilberedes med kun vann og en skvett hvitvin, men blir enda bedre med en usaltet grønnsaksbuljong. Etter at du har oppnådd ønsker konsistens tilsettes parmesan og en klatt smør.

Risotto mix Cacio & pepe 250g
Cacio al pepe er en klassisk pastarett. Her har du risottoutgaven med den enkle og geniale kombinasjonen av pecorino og sort pepper.

Risotto med trøffel, 230g
Carnaroli ris med trøffel, klar på 20 minutter ved å tilsette kun vann, salt etter smak og en klatt smør til slutt.

Antonio Sotos paella ris 500 g
Spansk paella ris, og i særdeleshet spansk bombaris fra Valencia, beholder sin faste form under koking og absorberer mer væske enn noen annen ristype.

Rød ris (Red whole grain), 500g
Denne risen dyrkes på de mest leirholdige risfeltene rundt Vercelli. Selv om det fremste karakteristika for risen er fargen har den også en særegen smak. Dette er en fullkornris som utvikler en fin sødme når den kokes.

Sort ris (Black Venere), 500g
Denne risen har fått sitt navn etter selveste kjærlighetsgudinnen Venus! På tross av navnets historiske røtter har kultivert sort ris kun ca 30 års historie i Italia. Risen er opprinnelig fra Kina.