Fiskekonserver
Danske FANGST har «gjenoppfunnet» den stolte nordiske tradisjonen med å foredle og konservere bærekraftig høstede fisk og skjell fra de nordiske havområdene. Fiskekonserver er ikke lenger forbeholdt frokostbordet og serveres nå på vinbarer og restauranter.
Fiskekonserver
Ansjoser i olivenolje 95 gr
Lekre ansjosfiletér i en god olivenolje. Kjempegodt til et stykke landbrød med godt smør, til egg, appetittvekker, med kapers på en bit grovbrød, som en smaksforsterker til fiskeretten.
Tunfisk i olivenolje med sitron 120 g
En veldig mør og delikat tunfisk fanget i Atlanterhavet og filetert på Conserveira do Sul i Sør-Portugal. Etter filetering legges den i et lag olivenolje og sitronskiver, noe som gir en herlig avrundet smak.
Tunfiskfilet på olivenolje 300g
Tunfiskfilet på olivenolje er en klassikker til ulike retter som bla vitello tonnato.
Escargot Butter Garlic 110g, Nordic Snails
Klassiske snegler i smør og hvitløk. Varmes hurtig i pannen og nytes som de er med litt landbrød.
Escargot Crispy Chili Anis 110g, Nordic Snails
Har en rik aromatisk smak med noter av lakris, tomat, røyk og sting fra chilien
Escargot Fennikel Hvitløk 110g, Nordic Snails
Rik og god hvitløkssmak med finstemte anistoner fra fennikelen.
Escargot Naturel 110g, Nordic Snails
Har en karakteristisk nøtteaktig smak som forsterkes av noten fra rapsoljen
Brisling No. 1 100g
Små lekre Østersjøbrislinger lettrøykes med bøkeflis og legges for hånd i boksen før de får selskap av kaldpresset rapsolje fra Bornholm krydres med lyng og kamille.
Brisling No. 2 100g
Små lekre Østersjøbrislinger lettrøykes med bøkeflis og legges for hånd i boksen før de dekkes med kaldpresset rapsolje fra Bornholm.
Brisling No. 4 100g
Lett-tørket Østersjøbrisling håndlagt i boksen, med kaldpresset rapsolje fra Bornholm som er krydret med allehånde og nellikspiker.
Regnbueørret 100g
Lettrøykt regnbueørret smaksatt med einebær, sitron og timian.
Laks fra Færøyene 110g
Tynne laksefileter legges kjapt på en glohet støpejernsgrill før de legges i boksen med kaldpresset rapsolje fra Bornholm.
Laks fra Færøyene no 2 110g
Laks fra Færøyene med tindved og sitronverbena.
Hjerteskjell 100g
Hjerteskjell, dampet og lettsaltet og lagt på kaldpresset rapsolje.
Blåskjell No. 1 100g
Blåskjell marinert med dill og fenikkelfrø og konservert i kaldpresset rapsolje fra Bornholm og eplesidereddik.
Blåskjell No. 2 100g
Blåskjell, lettrøykt med bøkeflis og lagt på kaldpresset rapsolje.
Sild No. 1 100g - røykt og med hvit pepper og ramsløk, Fangst
Norsk sild røykt, smaksatt med hvit pepper og ramsløk