
Fiskekonserver
Danske FANGST har «gjenoppfunnet» den stolte nordiske tradisjonen med å foredle og konservere bærekraftig høstede fisk og skjell fra de nordiske havområdene. Fiskekonserver er ikke lenger forbeholdt frokostbordet og serveres nå på vinbarer og restauranter.
Fiskekonserver


Brisling No. 2 100g
Små lekre Østersjøbrislinger lettrøykes med bøkeflis og legges for hånd i boksen før de dekkes med kaldpresset rapsolje fra Bornholm.

Brisling No. 4 100g
Lett-tørket Østersjøbrisling håndlagt i boksen, med kaldpresset rapsolje fra Bornholm som er krydret med allehånde og nellikspiker.

Regnbueørret 100g
Lettrøykt regnbueørret smaksatt med einebær, sitron og timian.

Laks fra Færøyene 100g
Tynne laksefileter legges kjapt på en glohet støpejernsgrill før de legges i boksen med kaldpresset rapsolje fra Bornholm.

Hjerteskjell 100g
Hjerteskjell, dampet og lettsaltet og lagt på kaldpresset rapsolje.

Blåskjell No. 1 100g
Blåskjell marinert med dill og fenikkelfrø og konservert i kaldpresset rapsolje fra Bornholm og eplesidereddik.

Blåskjell No. 2 100g
Blåskjell, lettrøykt med bøkeflis og lagt på kaldpresset rapsolje.

Ansjosfilet på solsikkeolje 80g
Ansjosfilet på solsikkeolje. en klassiker i det Italienske kjøkkenet

Fylte paprika med ansjos og kapers i olivenolje, 190g
Fylte paprika med ansjos og kapers, tilberedt etter en tradisjonell kalabrisk oppskrift. En intens og deilig smak, ideell som forrett eller snacks.

Chili fylt m/tunfiskkrem 280gr
Peperoncino farciti piccanti in olio.

Tunfiskfilet på olivenolje 300g
Tunfiskfilet på olivenolje er en klassikker til ulike retter som bla vitello tonnato.