
Pesto og tapenader
Pesto og tapenader


Pesto Rosso 130g La Gallinara
Pesto Rosso fra det liguriske selskapet La Gallinara er en fryd tilberedt med soltørkede tomater av høy kvalitet, PDO Genovese basilikum, olivenolje, Parmigiano Reggiano, Pecorino ost, pinjekjerner og hvitløk.

Pesto genovese, La Gallinara 130 g
Ingrediensene er basilikum, hvitløk, pinjekjerner, olivenolje og salt som krydder. Den kan også spises kald eller som saus til pasta, men den er også et utmerket krydder til supper.

Pesto al pistacchio 130 g La Gallinara
Opplev den unike smaken av La Gallinara Pesto di Pistacchio – en siciliansk pistasjpesto som forsterker enhver rett med kremet, nøtteaktig raffinement.

Crema di peperoni 130g La Gallinara
Gallinara har produsert en utmerket pepperkrem som beholder den intense smaken til hovedingrediensen samtidig som den gjør den egnet til å smaksette rettene vi lager, og legger til det lille ekstra som kan gjøre selv en enkel sandwich mer fornøyelig.

Crema di Olive nere 130 g La Gallinara
Flott klassiker fra sorte oliven og ekstra vergin olivenolje og pepperoncino. Deilig smørbar krem produsert med et utvalg av de beste råvarene. Prøv den på bruschetta, crostini, eller legg den til førsteretter for et originalt preg.

Pesto Rosso 100g, Portofino
Her spiller soltørket tomat og PDO Basilikum rollen som smaksbærere sammen med blant annet lokal ekstra virgin olivenolje. Nydelig på en bruschetta, som tilbehør til skinker og pølser og selvfølgelig sammen med pasta.

Pesto Tartufato 100g, Portofino
Dette er den «pimpa» utgaven av den klassiske Pesto Genovese. De samme ingrediensene har fått følge av trøffel. Et solklart valg om du ønsker å lage den en enkel lunsj med trøffelpasta.

Pesto Genovese 100g, Portofino
Dette er duften og smaken av Liguria og Portofino i form av en klassisk og autentisk pesto med en grov struktur.

Trøffel og pistasj pesto 90g, Tartuflanghe
Her har Paolo hos Tartuflanghe lagt seg i selen og laget en lux-utgave av tradisjonell pesto. Denne trøffel- og pistasjpestoen kan brukes på en bruscetta eller sandwich som underlag for ekstra god topping.

Pesto alla genovese 180 g
Anfosso sin Pesto er nok en av de beste pestoene vi har smakt! Brukes i pastasalat, i varm pasta, på brød som erstatning til smør, dipp og som smakserstatter.

Pesto Rosso, 180 g
Anfosso sin Pesto Rosso anbefales brukt i pastasalat, i varm pasta, saus, dipp, på bruchetta osv. Knallgod!

Spicy Green Olive Tapenade, Pelagonia, 300g
Fyldig, kremet og smakfull med en pikant ettersmak. Kan f.eks. brukes til grillmat, tilbehør til tapasretter eller på ristet brød. Inneholder ikke gluten eller kunstige konserveringsmidler.

Artisjokkrem Anfosso 180gr
Perfekt til tapas, på skiva eller til pizza. Et utmerket alternativ til aioli.

Hot Aivar, 314 gr
Godt krydret, grillet rød paprika smaksatt med grillet aubergine. Et perfekt tilbehør til ost, pasta, smørbrød, i wraps og til grillet kjøtt. Prøv den også som pizza saus.

Aivar, 314 gr
Deilig grillet paprika smaksatt med grillet aubergine. Et perfekt tilbehør til ost, pasta, smørbrød, i wraps og til grillet kjøtt. Prøv den også som pizza saus.

'Nduja di spilinga 90 g
Spilingas Nduja er ideel både til at smøre på bruschetta og som krydder i pizza, gryteretter, omelett m.m.