Hele skinker
Her finner du vår beste utvalg av våre eksklusive, hele franske, spanske og italienske skinker i flere varianter.
Hele skinker
Cappana San Daniele DOP utbeinet 15-16mnd, ca 8 kg
San Daniele kan minne om Prosciutto di Parma, men anses å være mildere og mer subtil på smak.
Prosciutto Toscana DOP benfri, ca 7,5 kg
Dette er en skinke produsert etter en flere hundreårig tradisjon i Toscana.
Prosciutto di Cinta Senese DOP benfri 16-18 mnd, ca 6 kg
Toscansk skinke laget på lår fra de stedegne Cinta Senese svinene.
Serrano Reserva Aromaserrana 10mnd Beinfri, ca 6kg
Flott marmorert skinke fra La Hoguera på 100% Duroc. Mild salting og rik smak slik du bare finner hos topp skinkeprodusenter. Laget kun på hunngris.
Serrano Gran Reserva Duroc min 24 mnd beinfri, Domecq, ca 5 kg
Her snakker vi definitivt om en «fjellskinke». Produksjonen og modningen foregår på 1500 m o h i Alpujarra ved foten av Sierra Nevada. Området byr på den unike kombinasjonen av kalde og tørre vintre og varme somre.
Jamon Iberico Bellota Ham 40-52 mnd hel med bein, ca 7,5 kg
Dette er skinke fra Jambugo, et av kjerneområdene for produksjonen av Jamon Iberico Bellota – populært kalt Pata Negra. Domecq regnes som en av de absolutt fremste produsentene av denne skinkeskatten.
Jamon Iberico Bellota Ham 40-52mnd, Domecq, ca 4 kg
Dette er skinke fra Jambugo, et av kjerneområdene for produksjonen av Jamon Iberico Bellota – populært kalt Pata Negra. Domecq regnes som en av de absolutt fremste produsentene av denne skinkeskatten.
Jamon des Bosses DOP uten bein, ca 7kg
Skinken produseres på 1632 moh og lufttørkes i 100% naturlig klima. Det tørre og kjølige alpeklima gir en skinke med dyprødt kjøtt og hvitt til rosa, fast og blankt fettlag.
Jambon Bayonne 14mnd beinfri, ca 6,5kg
Bayonneskinke har blitt produsert i hundrevis av år i regionen Adour Bassin i sørvest- Frankrike. Område kjennetegnes av varme fønvinder fra sør og fuktige vinder fra havet.
Culatello di Zibello DOP Spigaroli 24mnd, ca 4 kg
Culatello di Zibello DOP er selveste juvelen i kronen når vi snakker om italienske spekeskinker. Har du først smakt den er du, eller mer presist; skinken solgt.
Crudo Alpino, La Casara ca 4kg
Dette er speket og røkt svinekam fra velvoksne "Roncolato" svin. Røykingen av kjøttet gjøres med bøkeflis med forsiktig dosering av røyken i 6-8 dager. Etter et langt og kjekt liv i friluft foredles kjøttet til skinker, salume og salami.
Coppa di Parma, ca 2 kg
Speket svinenakke fra svinene som gir råmateriale til Parmaskinken.