Hele skinker
Her finner du vår beste utvalg av våre eksklusive, hele franske, spanske og italienske skinker i flere varianter.
Hele skinker
Iberico Bellota u/ben, 28-42 mnd. Capa Negra ca 4kg
Svartfotskinke av høyeste kvalitet og standard fra Capa Negra i Jabugo. Denne ibérico bellota skinken er 100 prosent ren pata Negra, og har dermed den sorte klassifiseringen, den høyeste oppnåelige.
Iberico Bellota m/ben 36 mnd ca 7 kg
Den kjente Pata Negra-grisen (svartfotgris), som er nøye utvalgt blant Iberico-grisene sør-vest i Spania, og som i siste del av oppveingsfasen løper fritt og lever utelukkende av nøtter fra de gamle eiketrærne.
Iberico Bellota Puro, Monte Nevado. 32 mnd. u/ben ca 4,5 kg
Beste Iberico Bellota 2019
Mangalica skinke u/ben 4,5 kg
Mangalica er en helt spesiell gris med smakfullt kjøtt på grunn av fettinfiltrasjon under grisens oppvekst.
Mangalica skinke m/ben 7,5 kg
Mangalica er en helt spesiell gris med smakfullt kjøtt på grunn av fettinfiltrasjon under grisens oppvekst.
Serrano Reserva Aromaserrana 10mnd u/ben, ca 6kg
Flott marmorert skinke fra La Hoguera på 100% Duroc. Mild salting og rik smak slik du bare finner hos topp skinkeprodusenter. Laget kun på hunngris.
Serrano Oro skinke u/ben 15 mnd ca 5 kg
Spansk skinke fra høylandet nordvest for Madrid i Castilla og León, saltet, lufttørket og lagret i min. 12 måneder. Skjær i veldig tynne skiver. God kvalitet fra en av Spanias beste produsenter.
Serrano (Gran Serrano) 24 mnd. u/ben ca 6 kg
Spansk skinke fra høylandet nordvest for Madrid i Castilla og León, saltet, lufttørket, lagret ca. 16-18 måneder og deretter bein. Skjær i veldig tynne skiver. Høy kvalitet og sterk smak fra en av Spanias toppprodusenter.
Serrano Oro 15 mnd m/ben 7 kg
Spansk skinke fra høylandet nordvest for Madrid i Castilla og León, saltet, lufttørket og lagret i min. 15 måneder. Skjær i veldig tynne skiver. God kvalitet fra en av Spanias beste produsenter.
San Daniele DOP u/ben 12 mnd, ca 7 kg
San Daniele kan minne om Prosciutto di Parma, men anses å være mildere og mer subtil på smak.
Parmaskinke 10mnd u/ben, ca 7 kg
Ekte Parmaskinke med en vekt på ca. 6-7 kg. Skinken er lufttørket på tradisjonelt vis i minst 10 måneder etter århundrede gamle oppskrifter, men produseres i en av Italia's mest moderne fabrikker. Den har en kraftig lett salt kjøttsmak og er benfri.
Parma La Torre 15mnd u/ben ca 7 kg
Benfri parmaskinke fra La Torre i Langhirano like utenfor Parma, som har spesialisert seg på å produsere Prosciutto di Parma DOP i mer enn 60 år.
Parma DOP Gran Riserva 24 mnd u/ben, ca 8 kg
Gran Riserva – en myk, søt og velduftende skinke med vakker tekstur og marmorering. Utbeinet skinke
Parmaskinke DOP Gran Riserva 30 mnd u/ben. ca 8 kg
30 måneders Gran Riserva parmaskinke med mild og avrundet smak fra Zuarina i Langhirano - en liten kommune i provinsen Parma og et spesielt sted hvor de rette vindene møtes og blåser med seg aromaer fra havet og furu- og kastanjetrær.
Prosciutto Roma 8mnd, ca 5 kg
"Prosciutto crudo" - lufttørket skinke - fra Quinta Stagione i Parma. . Den har en modningsperiode på rundt 8 måneder, hvor den klarer å utvikle så fine nyanser som bidrar til å gjøre den til en virkelig fin skinke for prisen.
Prosciutto di Cinta Senese DOP u/ben 16-18 mnd, ca 6 kg
Toscansk skinke laget på lår fra de stedegne Cinta Senese svinene.
Jamon des Bosses DOP uten bein, ca 7kg
Skinken produseres på 1632 moh og lufttørkes i 100% naturlig klima. Det tørre og kjølige alpeklima gir en skinke med dyprødt kjøtt og hvitt til rosa, fast og blankt fettlag.
Jambon Bayonne 14mnd beinfri, ca 6,5kg
Bayonneskinke har blitt produsert i hundrevis av år i regionen Adour Bassin i sørvest- Frankrike. Område kjennetegnes av varme fønvinder fra sør og fuktige vinder fra havet.
Culatello di Zibello DOP Spigaroli 24mnd, ca 4 kg
Culatello di Zibello DOP er selveste juvelen i kronen når vi snakker om italienske spekeskinker. Har du først smakt den er du, eller mer presist; skinken solgt.
Crudo Alpino, La Casara ca 4kg
Dette er speket og røkt svinekam fra velvoksne "Roncolato" svin. Røykingen av kjøttet gjøres med bøkeflis med forsiktig dosering av røyken i 6-8 dager. Etter et langt og kjekt liv i friluft foredles kjøttet til skinker, salume og salami.
Coppa di Parma, ca 2 kg
Speket svinenakke fra svinene som gir råmateriale til Parmaskinken.