Pasta
Pasta
Liguori Bucatini No 6 IGP 500 g
Bucatini er tykkere enn tradisjonell spaghetti og har et hull i midten, perfekt for litt tykkere sauser.
Pennette Rigate (små penne) fra Gentile
Det er en mindre versjon av penne rigate. Kort og sylindrisk med avsmalnende ender og små rygger, den er laget av 100 % ren durum semulegryn. Myk og fin, durum semulegryn er ideell for pasta, og danner lett tråder og ark med sin smidige, formbare deig.
Calamaretti fra Gentile
Formen minner om blekksprutringene som navnet stammer fra. Gentile-pastafabrikken, grunnlagt i 1876, er en av de historiske håndverksfabrikkene som har gjort byen Gragnano kjent over hele verden for sin bronsetrukkede pasta.
Mista Corta fra Gentile, 500g
Som navnet antyder, er det en blanding av kort pasta. De passer utmerket til tilberedninger basert på belgfrukter eller til baking.
Conchiglioni (stor konkylie) fra Gentile, 500g
En konkylieformet pasta spesielt egnet til å å fylle med f. ekst spinat og ricotta, men her setter kun fantasien grenser. Gentile ble etablert i 1876, og de er en av de historiske fabrikkene som har gjort Gragnano kjent for sin pasta.
Lumachine fra Gentile
Formen og teksturen på denne pastaen gjør at den passer godt sammen med sauser. Perfekt for one-pots og salater, men passer egentlig til alt hvor du skal ha pasta.
Gnocchetti fra Gentile
Dette formatet har sardinsk opprinnelse og utseendet deres er som små stripete skjell. Gentile ble etablert i 1876, og de er en av de historiske fabrikkene som har gjort Gragnano kjent for sin pasta.
Gentile i semini (riso), 500g
Riso tilhører den små pastafamilien som skal tilberedes i buljong.
Pappardelle båndpasta (12 mm) 250g, Aldo
Selvfølgelig vil ragu være et godt alternativ til pappardellen. Lag din egen favorittragu og la den koke lenge slik at smakene konsentreres skikkelig.
Lasagne plater m/egg 250gr
La Pasta di Aldo sin Lasagne eggpasta er begynnelsen på den beste lasagnen du noen gang har laget! Deigtykkelsen er mellom 0,9-1,3 mm. Denne pastaen lyser opp bordet og ganen!
Tagliatelle eggpasta con limone (med sitron) 250gr
Pastaen fått en frisk naturlig smak av sitron. Her er det bare å steke sjøkrepshalene, lage gremolata, koke pasta og servere!
Tagliatelle eggpasta farrine (speltmel) 250gr
Farrine er en eggpasta laget utelukkende på speltmel. Inneholder 30% egg.
Tagliatelle eggpasta med trøffel 250gr
Tagliatelle med trøffel – båndpasta 4 mm bredde - La Pasta di Aldo
Tagliatelle eggpasta (4 mm) 250 gr
Pasta fra La Pasta di Aldo - Unik pasta, hvor produsenten Luigi Donnari gjør dette først og fremst av kjærlighet til den gode smaken. Stor lidenskap med like deler pasjon, respekt for tradisjonen og høy kvalitet på råvarene.
Filini eggpasta (2 mm) 250 gr
En smule bredere pasta som etter vår oppfatning er godt egnet sammen med hjerteskjell, evt vongole om du skulle ha tilgang på det.
Maccheroncini eggpasta (1 mm) 250 gr
Løvtynne pastatråder perfekt med en hjemmelaget pesto eller en lett tomatsaus med ferske tomater.
Chitarrine con nero di seppia (med blekksprutblekk) 250gr
En pasta som er som skapt for sjømat
Cannelloni 250gr
Tilberedt med bare ferske egg av italiensk opprinnelse, 100% ferske egg fra frittgående høner
Glutenfri Tagliatelle, Caponi, 250g
En fantastisk glutenfri pasta. Deigen er sammensatt av mais (70%) og ris (30%).
Glutenfri Tagliolini, Caponi, 250g
En fantastisk glutenfri pasta. Deigen er sammensatt av mais (70%) og ris (30%).
Glutenfri pasta Fusili, 250gr
Deigen er sammensatt av mais (70%) og ris (30%). Tørking foregår på romtemperatur i svært lang tid, ca 48 timer.