Grønnsaker
Grønnsaker
Guindillas grønn spansk chili i lake, 440g
Den lange grønne guindillapepperen er en favoritt i Baskerland, hvor du finner den i tapasbarer, typisk servert som en liten matbit med oliven og ansjos.
Karamellisert løkmarmalade - 400g
Dette var Storbritannias første løkmarmelade, og er noe helt spesielt. Laget med en dash ripssaft for ekstra god smak. Passer utmerket til pâtéer, gryteretter og oster, og er et fantastisk tilbehør servert varm sammen med pølser og hamburgere.
Banderillas dulces, 440g
En herlig liten snack med litt surt, litt søtt og litt skarpt; oliven, rød paprika, perleløk og syltet agurk på et lite spyd. Et must på det spanske tapasbordet.
Pimientos, 330g
Rød paprika er krydret og stekt med tørket hvitløk og persille. Perfekt tilbehør til grillmat og bacalao. Passer også godt i salater og til tapas.
Grillet Aubergine, 330g
Fantastisk røykgrillet aubergine for salater og antipasti.
Grillet Squash, 330g
Grillet squash i skiver for sandwiches, salater og antipasti.
Peperoncini Calabresi i biter 310g
Hakket sterk chili i solsikkeolje
Peperoncini Calabrese spread 150ml
Mange har lært seg å elske disse små røde sinnataggene som gir N’dujaen sin karakteristiske smak eller gjør en pizza Diavola enda mer djevelsk. Her er chilien grovkvernet og klar for dine egne kjøkkenstunt.
Hvitløk og chili i olje,190g
Gi pastaen din et brennende spark med Sugo Aglio Olio Peperoncino fra Casa Rinaldi. En krydret saus laget av hvitløk og brennende chili i ekstra jomfru olivenolje. Smaker også veldig godt på en ciabatta!
Grønn chili, syltet, spicy, 314 gr
Syltet, spicy grønn chili grillet i åpen flamme. Et perfekt tilbehør til enhver rett.
Cherrypaprika fylt med hummus, 280g
Pikant cherrypaprika fylt med hummus. Perfekt som antipasti, i salater, på tapasbordet eller bare som snacks.
Cherrypaprika fylt med ricottaost, 280g
Pikant cherrypaprika fylt med ricottaost. Perfekt som antipasti, i salater, på tapasbordet eller bare som snacks.
Cherrypaprika fylt med ricottaost og kapers, 280g
Pikant cherrypaprika fylt med ricottaost og kapers. Perfekt som antipasti, i salater, på tapasbordet eller bare som snacks.
Carciofini Spaccati - Artiskokker fra Puglia 280g
Små grillede, delte artisjokker fra Puglia, perfekt til en hvert antipasto bord.
Giardiniera in Agrodolce 580ml grønnsaker i sursøt lake
Giardinera er italienernes røffe tolking av pikkels. Det er grove biter med grønnsaker som er syltet og konservert etter at de har fått sin dose med sol og modning.
Peperoni Grigliati 580ml grillet paprika i sursøt lake
Klassisk italiensk tilbehør. Paprika grilles før skinnet fjernes og blir så syltet i en sursøt lake kun tilsatt litt hvitløk.
Små kapers på olivenolje 4-8mm 100g
Etter å ha blitt konservert med salt vannes disse kapersene ut og legges på glass med lokal olivenolje. Velegnet til varme og kalde sauser, dressinger, tilbehør til for eksempel råmarinert fisk, tartar eller vitello tonato, i grønnsaks- eller pastaretter
Små kapers på salt 4-8mm 90g
Pantelleria kapers er kjøttfulle og har en delikat og kompleks smak. Velegnet til varme og kalde sauser, dressinger, tilbehør til for eksempel råmarinert fisk, tartar eller vitello tonato, i grønnsaks- eller pastaretter, salater mm.
Store kapers i vineddik 106 ml
Capperi All'Aceto di Vino Cal. 13. Store kapers i vineddik.
Kapersblomst på salt 9-11mm 90g
Pantelleria kapers er kjøttfulle og har en delikat og kompleks smak. Velegnet til varme og kalde sauser, dressinger, tilbehør til for eksempel råmarinert fisk, tartar eller vitello tonato, i grønnsaks- eller pastaretter.
Kapers blomst 280g, Anfosso
Verdens beste kapers blomst
Cornichons 370 g
Sprø agurk fra den spanske siden av Baskerland. Agurkene er imidlertid syltet og produsert på fransk side av produsenten Artisans Pyrénéens. Ren og ekte på smak, liten og delikat i størrelsen og en perfekt balanse mellom syre og sødme.
Cornichons extra fine 210g
Dette er premium agurkene slik vi som elsker ekte cornichons vil ha dem. Små, smaksrike og med en unik sprøhet.
Småløk i balsamico 190g
De små, aromatiske løkene av Borretana-sorten fra Calabria er milde, nesten søte. De tilberedes kort og marineres deretter i en søt og sur saus laget av balsamico, olivenolje, tomater, marsala, salt og sukker.
Salicorna, sjøasparges i olivenolje 280g
Sjøasparges er en typisk plante i Middelhavet og Apulien. Tilsatt krydder og olje
Hvitløk marinert i olje med krydder, 190g
Fersk hvitløk marinert i olivenolje, fin krydret med krydder. Oppbevaring i olje gjør den myk og spesielt velsmakende, utmerket for å pynte aperitiffer og snacks.