
Kategorier
Fersk ost
Ferskost gjennomgår ikke noen modningsprosess før de er spiseklare. Smaksmessig er ferskost ofte mild og lett syrlig. Konsistensen varierer fra myk og kremet, som en Mascarpone, til litt elastisk ost som en Mozzarella di bufala. Ferskoster kan også være alt fra faste til smuldrete, som en gresk PDO feta. Denne ostetypen egner seg ofte svært godt til matlaging og i deilige salater.
Fersk ost


Bocconcini Mozzarella Bufala Campana DOP, 250 gr pose
5 kuler med aller beste bøffelmozzarella DOP merket. Typisk Campania-produkt, og dronningen av middelhavsdietten

Mozzarella di Bufala Campana DOP, 250g boks
Pasteurisert bøffelmelk, naturlig myse, salt, løpe DOP

Mozzarella di Bufala Campana DOP, pose 250g
Pasteurisert bøffelmelk, naturlig myse, salt, løpe DOP

Burrata di Bufala in vasetto, boks 125 gr
Bare italiensk bøffelmelk: et mykt og tynt ark med mozzarella som er laget manuelt, som inneholder et hjerte av mozzarella og fløtefrynser: kun 100 % bøffelmelk. Ingen konserveringsmidler, bare mye lidenskap

Mozzarella 400g (pizzamozzarella)
En fastere mozzarellatype, perfekt til pizza og andre varme retter, lett å rive.

Mascarpone 250 g
Mascarpone er en allsidig ost da den kan brukes til mange forskjellige typer retter.

Ricotta 250 gr
Ricotta er en ferskost med kun 12% fett. ostemassen er kritthvit med kremet og lett grynet tekstur. Smaken er frisk og lett søtlig.