Iskrem med pistasjkrem
Iskrem med pistasjkrem er en veldig populær dessert både på slutten av et måltid og som en matbit i de varmeste dagene. Den intense og innhyllende smaken av pistasj er innesluttet i en kremaktig iskrem pyntet med hakkede pistasjenøtter.
Til denne oppskriften brukte vi Cascina San Cassiano Pistachio Cream , men prøv den også med Cascina San Cassiano Milk and Hazelnut Cream og hakkede hasselnøtter.
Ingredienser 4 porsjoner
- 200 ml helmelk
- 200 g piskekrem
- 3 ss granulert sukker
- 100 g Cascina San Cassiano Pistachio Cream
- Hakkede pistasjenøtter
Forberedelse
Varm opp melken, tilsett granulert sukker og bland godt. Når sukkeret har smeltet, slå av varmen og la blandingen avkjøles. Overfør melk og sukker i en bolle, og tilsett deretter krem og pistasjkrem. Bland alle ingrediensene godt og sett blandingen i fryseren i 40 minutter. Pynt med hakket pistasjnøtt før servering.
Smakslykke har produkter som kan passe til denne oppskriften med en samlet pris på: