
Kategorier
Glutenfritt
Glutenfritt


Knekkebrød Gulrot & Chia, Elins drøm, Saatvedt gård Skollenborg
Et smakfullt snack-knekkebrød på maismel, energirike frø og økologiske gulrøtter fra egen gård. Passer godt til ost, dipp, spekemat, og fingermat, eller til frokosten med pålegg på. Vekt: 150g.

Pizzamel glutenfri 1 kg
Den eneste veien til en perfekt pizzabunn

Glutenfri pasta Maranello Penne, 250 g
Gluten Free Pasta Maranello Penne, 250 g

Glutenfri pasta Maranello Rustiche, 250gr
Gluten Free Pasta Maranello Rustiche, 250gr

Glutenfri pasta Maranello Lasagne, 250 g
Maranello maislasagne - Glutenfri, 250 g pose

Glutenfri pasta Maranello Tagliatelle , 250 g
Maranello tagliatelle- Glutenfri, 250g pose

Glutenfri pasta Maranello Trucioli, 250gr
Gluten Free Pasta Maranello Trucioli - 250 gr

Glutenfri pasta Maranello Tagliolini, 250g
Gluten Free Pasta Maranello Tagliolini, 250g

Glutenfri pasta Maranello Maccheroni, 250gr
Makaroni av Maranello mais Glutenfri, 250 gr

Taggiasca olivenpaté, 130g
Paté med svarte oliven, “Taggiasca” varianten fra den liguriske rivieraen, ideell i kombinasjon med hovedretter basert på rødt kjøtt eller fisk. Også utmerket for tilberedning av kanapeer og snacks.

Sort olivenpaté med soltørkede tomater, 130g
Sort olivenpaté med tørkede tomater, ideell i kombinasjon med hovedretter basert på rødt kjøtt eller fisk. Også utmerket for tilberedning av kanapeer og snacks.

Pistasjpesto 90g
Variant for ekte kjennere av typisk genovesiskt pesto tilberedt med pistasjenøtter. Mange stjernekokker har valgt den for sine oppskrifter. Perfekt for å krydre pastabaserte eller fiskebaserte retter.

Pesto Genovese, 130 g
Typisk pesto tilberedt med høy prosentandel basilikum. Ideell som krydder til pastabaserte retter, men også for tilbehør til kjøtt eller fiskebaserte hovedretter. Ypperlig på bruschetta!

Pesto Genovese u/hvitløk, 130 g
Variant av den typiske pesto genovese, tilberedt med høy prosentandel basilikum. Ideell som krydder til pastabaserte retter, men også for tilbehør til kjøtt eller fiskebaserte hovedretter. Ypperlig på bruschetta!

Pesto med rød basilikum, 130g
Alternativ til den typiske genoese pestoen, tilberedt med rød basilikum som gir sausen en liten bitterhet og en knapt merkbar ettersmak av nellik. Ideell for krydder av pasta eller risbaserte retter. Utmerket for tilberedning av deilige kanapeer.

Pesto med soltørkede tomater, 130g
Pesto tilberedt med en høy prosentandel basilikum og tørkede tomater. Ideell til pastabaserte retter eller fiskebaserte hovedretter. Også utmerket for pynting av grillet kjøtt.

Hasselnøttpesto, 90g
Velsmakende pesto laget med grove hasselnøtter. Ideell for gourmetoppskrifter, til pastaretter, gnocchi og polenta. Utmerket til hovedretter basert på stekt kjøtt.

Valnøttpesto, 130g
Velsmakende saus laget med nøtter og ost. Ideell til pastabaserte retter, spesielt gnocchi eller eggpasta. Også utmerket som pynt for kjøttbaserte hovedretter.

Trøffelsmør, 80g
Velsmakende smør tilberedt med melk fra Piemonte, smaksatt med Tuber Aestivum (sort) trøffel.

Trøffel- og soppesto, 130g
Deilig pesto laget med trøfler og sopp. Utmerket for tilberedning av deilige kanapeer eller som tilbehør til kjøtt.

Carbonarasaus, 140g
Eggbasert saus, Pecorino Romano ost og røkt bacon. Det er en av de mest berømte italienske pastarettene. Deilig og kremaktig saus laget med italienske egg.

Kremet saus med Parmigiano Reggiano, 150g
Kremet saus basert på Parmigiano Reggiano DOP. Utmerket til pasta- og eller kjøttbaserte hovedretter. Prøv den også som basissaus til hvit pizza!

Kremet saus med Cacio Pecorino ost og pepper, 150g
Klassisk romersk pastarett. Kremet saus tilberedt med Cacio Pecorino og pepper, etter en eldgammel oppskrift fra Sentral-Italia. Utmerket til pastabaserte retter.

Kremet saus med Castelmagno ost, 150 g
Fløyelsaktig krem basert på osten Castelmagno DOP. Utmerket til pasta eller risbaserte retter og ypperlig på hvit pizza.

Kremet saus m/ Parmigiano Reggiano og steinsopp, økologisk
Økologisk krem tilberedt med Parmigiano Reggiano DOP og Porcini sopp. Ideell til pasta eller risbaserte retter.

Trøffelmajones 90 g
Fløyelsmajones beriket med sort trøffel. Ideell til å smøre på brød eller i kombinasjon med kjøtt- eller eggbaserte hovedretter.

Kremet saus med trøffel og Parmigiano Reggiano, 150 g
Kremet saus basert på Parmigiano Reggiano DOP-ost og Tuber aestivum (sort) trøffel. Deilig som krydder til pasta eller risbaserte retter.

Kremet saus med trøffel og ost Fondue, 150 g
Kremet saus basert på Fondue ost og smaksatt med Tuber aestivum (sort) trøffel. Ideell som smakstilsetning til retter basert på eggpasta, fylling av vol-au-vent (tertestykke), eller for pynt av kanapeer og hovedretter basert på stekt kjøtt.

Bruschetta saus, 130g
Klassisk bruschettasaus tilberedt med tomat, basilikum og paprika. Ideell for tilberedning av deilige kanapeer

Tomatsaus med Ricotta og Pecorino Romano DOP, 290g
Intens tomatsaus med ricotta og pecorino. Ideell til pastabaserte retter.

Tomatsaus med artisjokker, 290g
Velsmakende tomatsaus med artisjokker. Klar til bruk, ideell til pastabaserte retter.

Tomatsaus med kapers og oliven, 290g
Velsmakende tomatsaus med kapers og oliven. Klar til bruk, ideell til pastabaserte retter. Prøv den også til muslinger og blåskjell.

Tomatsaus med basilikum, 290g
Klassisk tomatsaus med basilikum. Klar til bruk, ideell til pastabaserte retter.

Tomatsaus med Mascarpone, 290g
100% italiensk tomat og mascarponesaus. Smaken er rik og fløyelsaktig. Mascarpone, gir denne sausen en kremaktig konsistent og en rund, god smak. Glutenfri

Tomatsaus Arrabbiata (chili), 290 g
Krydret saus med tomat og chili. Klar til bruk, ideell for til pastabaserte retter, spesielt penne, makaroni og farfalle.

Sterk saus til pizza og grillet kjøtt, 130g
Saus tilberedt med artisjokker, paprika og tørkede tomater, med en klype chili og paprika. Utmerket for pynting av grillet kjøtt.

Bruschettasaus med tomat, sopp og trøffel, 130 g
Deilig saus laget med tomater, trøfler og sopp. Utmerket for tilberedning av deilige kanapeer eller som tilbehør til kjøtt.

Tomatsaus med Parmigiano Reggiano, 290g
Velsmakende tomatsaus med auberginer og Parmigiano Reggiano. Ideell til pasta-baserte retter, men også god som pizzasaus.

Kremet ansjossaus med Tuber aestivum (sort) trøffel. 90g
Kremet ansjossaus med Tuber aestivum trøffel. Utmerket i kombinasjon med retter basert på kokte grønnsaker eller egg.