
Blu 61
NOK119,00
inkl. mva.
Spennende blåmuggost fra det innovative familiemeieriet Carpenedo i Veneto. Først lagret i 2 måneder alene og til slutt med den lokale venetianske dessertvinen Raboso Passito og tranebær.
En nyskapende blanding av to franske osteklassikere – kremet brie og karakterfull blåmuggost.
Liten skje, håndlaget i bærekraftig oliventre. Skjeen passer utmerket til marmelade, sennep, sukker eller hva du måtte ønske.
Røreskje, håndlaget i bærekraftig oliventre. Selv bruker vi denne til bl.a. supper og saus.
Stekespade med avrenningshull, håndlaget i bærekraftig oliventre.
En liten skjære- eller smørefjøl, håndlaget i bærekraftig oliventre.
Honningsnurre i oliventre som gjør servering enkel og sølefri. Perfekt til å snurre opp honning og sirup - og f.eks røre det ut i teen.
Smørkniv, håndlaget i bærekraftig oliventre.
Delikat salatbestikk i oliventre. Passer også til servering av annen mat.