Mont d'Or AOP 350g
NOK319,00
inkl. mva.
Sesong fra midten av september til påske. Osten heter i daglig tale Vacherin. Den er laget av kumelk og selges i trekasser, hvor den modnes videre. Den har en rynket overflate og en nydelig kremet tekstur med mange smaksnyanser.
En lagret tremelksost med rosmarin - fra Làcteos Martinez i La Rioja, som lager de mest fantastiske spanske bondeostene.
Her er olivenene presset sammen med lokal hvitløk fra vulkansk jordsmonn. Dette gir en mildere, men samtidig mer aromatisk hvitløk. En olje som passer perfekt på grillede grønnsaker, pizza, pasta eller som den siste finishen når du ønsker å lage aioli.
Maksimal integrasjon mellom lokal pepperoncino og Muraglias beste oliven. En delikat og potent smak.
En meget balansert sitronolje der de spesielle sitronene og oliven frukten er presset sammen for få optimal smaksintegrasjon. IGP Sitron fra Rocca brukes så sitronen kan høstes samtidig som oliven.