Tiramisu u/egg

Tiramisu er den klassiske desserten til slutten av et måltid som alle, små og store, virkelig liker. Blant de mange versjonene som er foreslått av kokker og restauratører, er det også den som ikke innebærer bruk av egg under tilberedningen. For å servere denne desserten anbefales det å bruke kopper med små porsjoner eller små glass.

Ingredienser til 4 porsjoner

  • 100 g flytende krem
  • 50 ml kald kaffe og allerede søtet etter smak
  • 8 ladyfingers kjeks
  • 350 g Cascina San Cassiano Tiramisu Cream
  • 30 g melis
  • usøtet kakaopulver etter smak

Forberedelse

I en bolle pisker du kremen ved hjelp av en elektrisk visp og tilsett melis (litt om gangen), og fortsett å blande. Når kremen er pisket, hell i tiramisu-kremen og bland alt til du får en krem ​​med tykk konsistens. Ta en konditorpose , fyll den med kremen og dekk bunnen av koppene. Skjær ladyfingrene i to halvdeler og sug dem raskt i iskremet kaffe, og legg dem deretter på det tidligere lagde kremlaget på bunnen av hver kopp. Dryss kjeksene med et andre lag med krem ​​og gjenta denne operasjonen til halvparten av koppene er fylt. Avslutt med et siste lag med krem, dryss over bitter kakao og tilsett en halv Savoyard like utenfor kanten av hver kopp.

Smakslykke har produkter som kan passe til denne oppskriften med en samlet pris på:


Total: NOK 148,00 Førpris: NOK 148,00 inkl. mva.


Inneholder


Savoiardi Lady fingers, 200 g


Antall: 1

Klassisk italienske fingerkjeks, mest kjent som en av hovedingrediensene til Tiramisu.
Les mer


Tiramisu krem, 140 g


Antall: 1

Typisk italiensk oppskrift tilberedt med mascarpone. Ideell som dessert, for å pynt iskrem, kaker og kjeks. Utmerket for tilberedning av tiramisu, alternerende et lag med kjeks dynket i bitter kaffe med et lag med krem ​​og så videre.
Les mer