Ravioli, fylt m rødløk og ost
Alle elsker fersk hjemmelaget pasta! Ravioli fylt med rødløksyltetøy og ricotta er en rett som kombinerer tradisjon og innovasjon i jakten på smaker; et perfekt første kurs å presentere på middager med familie eller venner for å overraske dem med en eksplosjon av smak!
Prøv også versjonen med glutenfritt mel.
Ingredienser 4 porsjoner
Til pasta:
- 250 g mel 00
- 2 egg og 1 eggeplomme
For fyllingen:
- Salt og pepper å smake på
- 250 g Rødløk saus m balsamico
- 150 g kumelk ricotta
- 50 g revet Parmigiano Reggiano
Forberedelse
Lag en "fontene" med melet og legg de 2 eggene og eggeplommen i midten, bland deretter alt og lag deigen. Arbeid pastaen kraftig til en homogen blanding er oppnådd. Pakk deigen i plastfolie og oppbevar den på et tørt sted borte fra lys i 30 minutter. I en separat bolle kombinerer du rødløksyltetøy med ricotta, parmesan, salt og pepper: bland for å få en homogen blanding. Overfør fyllet til en konditorpose. Ta deretter deigen for å dele den i to brød, den ene skal bearbeides med en gang og den andre for å ligge igjen i filmen. Kjevle deigen med en butterdeigsmaskin for å få et rektangulært ark med en tykkelse på ca. 1 mm. Gjenta operasjonen med den andre pastaen. Legg de to ark deigen på en lett melet arbeidsflate og sånt, og legg fyllet på ca 3 cm fra hverandre. Lukk deigen ved å overlappe det ene deigarket oppå det andre, pass på at du har sluppet ut luften, og dryss kantene med vann med en kjøkkenbørste for å få deigen til å klebe seg bedre. Bruk pastakutterhjulet til å skille ravioli. Kok i kokende vann.
Smakslykke har produkter som kan passe til denne oppskriften med en samlet pris på: