Oppskjærte skinker
Skinkene skjæres og vakuumeres hos oss, rett før forsendelsen slik at kvaliteten blir best mulig.
Oppskjærte skinker
Prosciutto cotto al tartufo, (kokt skinke med trøffel)
Bundet til tradisjonen til Langhe, er Prosciutto cotto al tartufo produsert med de best utvalgte ferske lårene. Blandingen av aromaer valgt gjennom årene og revet svart trøffel som gjør den ideell for selv de mest krevende ganer.
Stavangerskinke
Stavangerskinke er laget på rent svinelår, saltet og røykt. Som gammel tradisjon har denne skinka rett til å bruke Stavanger kommunes byvåpen som stempel.
Prosciutto Cotto Don Abbondio
Klassisk kokt italiensk skinke. Etter utbeining tørrsaltes skinkene før de trekkes til de er møre og smelter i munnen. De er fortsatt vakkert rosa i fargen og smaker slik bare godt kan gjøre: fantastico!
Jamon Iberico Bellota (Pata Negra) 40-52 mnd, nyskåret hos Smakslykke
Dette er skinke fra Jambugo, et av kjerneområdene for produksjonen av Jamon Iberico Bellota – populært kalt Pata Negra. Domecq regnes som en av de absolutt fremste produsentene av denne skinkeskatten.
Lomo Iberico Bellota Loin 100% Iberico
Lomo Bellota er en av de mest verdsatte kuttene av grisen i Spania. Teksturen og aromaen gjør den til en favoritt blant mat-interesserte. Fremstilt fra hel, trimmet ytrefilet
Serrano Gran Reserva Duroc min 24 mnd beinfri, Domecq
Her snakker vi definitivt om en «fjellskinke». Produksjonen og modningen foregår på 1500 m o h i Alpujarra ved foten av Sierra Nevada. Området byr på den unike kombinasjonen av kalde og tørre vintre og varme somre.
Gran Crudo di San Daniele DOP
San Daniele kan minne om Prosciutto di Parma, men anses å være mildere og mer subtil på smak.
Parmaskinke - Prosciutto di Parma DOP Gran Riserva 24mnd
Parmaskinke: Verdens mest berømte skinke. Gran Riserva – er en myk, søt og velduftende skinke med vakker tekstur og marmorering
Parma tartufo (parmaskinke med sort trøffel)
Verdens mest kjente skinke marinert og fylt med sort trøffel.
Culatello di Zibello DOP Spigaroli 24mnd
Culatello di Zibello DOP er selveste juvelen i kronen når vi snakker om italienske spekeskinker. Har du først smakt den er du, eller mer presist; skinken solgt.
Coppa di Parma, skåret hos Smakslykke
Coppa di Parma skiller seg fra andre typer Coppa, fordi her brukes kjøttet fra parmaskinkegriser i produksjonen. Skinken skjæres hos Smakslykke, pakkes, og vakuumeres.
Porchetta del Monte, italiensk ribberull
Denne delikatessen kommer fra fjellene rundt Valdichiana i Italia. Skånsomt krydret og sakte grillet over tre i flere timer etter de helt gamle tradisjonene. Dermed beholder kjøttet alle smaksnyansene fra treet og krydderne, i fin harmoni.