Jobbe hos oss?

Vi søker nå etter nye medarbeidere til vår butikk i Sande, og vår nye butikk som åpner på CC Drammen 29. september 2022

Glad i kundeservice og gode matopplevelser?

Vi søker etter butikkmedarbeidere med matfaglig kompetanse

Frist

Snarest

Ansettelsesform

Deltidsstillinger (20-80 %)

Hvem er vi?

Smakslykke er en del av konsernet 4Foodies AS som driver import og salg av italienske delikatesser. Vi elsker god mat laget med ekte lidenskap. Våre produkter har høy kvalitet, de har lange, gode tradisjoner, og produsentene har et genuint eierskap til den lokale matkulturen. Vi har tro på det ekte og autentiske, og har stor glede i å dele våre favorittprodukter med flere.

Vi selger produktene primært i egne butikker, Smakslykke Sande AS, eller nettbutikken smakslykke.no. men selger også noe engros til dagligvarebutikker og storhusholdningsmarkedet. Nå åpner vi Drammens råeste delikatessebutikk i slutten av september, og i den anledning ser vi etter medarbeidere (heltid og deltid) til våre avdelinger.

Hvem er du?

Vi ser etter deg som er opptatt av å være en god kundeambassadør, og som har en egen evne til å skape en god atmosfære på arbeidsplassen. Det er viktig for deg å jobbe med mat og drikke av høy kvalitet, og du trives med hektiske arbeidsdager enten du står i produksjonen av retter og delikatesser, eller bistår kundene ute i butikken.

Hva kan vi tilby deg?

Du vil bli en del av et voksende selskap med et delikatessekonsept hvor du har muligheten til å prøve deg innen ulike roller, og til å utvikle ditt kompetanseområde innen mat og drikke. Vi ønsker å skape en arbeidsplass som har rom for både erfarne fagfolk, ansatte som er under opplæring, studenter som ønsker en deltidsjobb, og andre som kunne tenke seg en jobb med fokus på kvalitetsmat og gode kundeopplevelser.

Om stillingen som butikkmedarbeider matfaglig kompetanse

Du må brenne for kvalitetsmat, være løsningsorientert og like å jobbe i team. Vi søker deg som er ambisiøs, godt humør og som er opptatt av å skape gode opplevelser for våre gjester og kunder. Som medarbeider i Smakslykke får du jobbe med delikatesser som førsteklasses skinker, salamier, de beste oster, antipasti og andre kvalitetsprodukter. Vi vil servere italienske kalde retter, bakst og påsmurt, smakfulle, og gjerne også basert på sesonger. Du vil arbeide med servering, produksjon av delikatesser for salg, generelt butikkarbeid, råd og vink til både kunder og andre kollegaer. Du vil ha medansvar for at alle områder fremstår på en innbydende og presentabel måte til enhver tid, samt å følge opp og gjennomføre butikkens regler, gjøremål og rutiner. Ditt fokus vil hele tiden være å sørge for at alle kunder får den beste servicen og opplevelsen, hver gang de besøker oss.

Erfaring er ønskelig, men det aller viktigste er gleden av å tilby god mat og drikke.

I begge stillingene bør du ha: Skandinavisk språk, være serviceinnstilt, selvstendig og ha en genuin interesse for mat, drikke, og for å skape en hyggelig opplevelse for kundene. Alder minimum 18 år.

 

Vi i Smakslykke-teamet gleder oss til å høre fra deg.

Send kortfattet søknad og CV til jorgen@smakslykke.no