Iberico

Iberico Bellota Pata Negra betyr noe så enkelt som en gris som er fra den iberiske halvøy som har sorte føtter og spiser eikenøtter. Vår leverandør Domecq gir sine griser god boltreplass ute i et perfekt mikroklima og lar grisene vokse sakte og nyte eikenøtter, ikke 2 men hele 4 måneder før de sendes til slakt. Fra salting til ferdig speket skinke går det minst 42 måneder.

Den beste Iberico salchichon kan bare produseres ved å bruke det beste 100% Iberico Bellota-kjøttet: griser som avles frittgående i Dehesa hele livet, og søker etter eikenøtten, nøkkelen til deres smak.

Bare 100% Iberico Bellota kjøtt av beste kvalitet brukes: fettinfiltrasjonen i dette kjøttet gir salchichon sin unike tekstur og smak, uten tilsatt fett av annen opprinnelse (som er den vanlige prosedyren i bransjen). Derfor vil du finne deg selv før den sunneste salamien på markedet: Vær oppmerksom på at fettet i 100% Iberico-griser hovedsakelig er oljesyre, det samme som i olivenolje, så det er et ganske sunt produkt!

Etter 4 måneders tørking i kjelleren til produsenten i Jabugo-området, er pølsene klare til å nytes.