
Kategorier
Antipasti
I Norge er vi spesielt glad i det italienerne kaller antipasti. Det er det italienske ordet for forrett som bokstavelig betyr «før måltidet». I italiensk mattradisjon består antipastiene vanligvis av kald mat som ost og rå, grillede eller marinerte grønnsaker, i tillegg til skinke, salami og andre typer kjøtt. Marinert fisk og skalldyr er også utmerkede antipastier. Kilde: Wikipedia
Antipasti


Salame med trøffel ca 350 gr
Håndverksprodukt, bruker kun det beste kjøttet blandet med trøffelterninger

San Daniele 24 mnd ca 8 KG, Villani
Pris pr STK er basert på en statisk gjennomsnittsvekt. Faktura vil alltid reflektere korrekt vekt og pris.

Prosciutto di Parma sliced 100g
Prosciuto di Parma er et kontrollert kvalitetsprodukt med geografisk opphavsbeskyttelse (DOP). Det har blitt produsert skinker i Parma i minst 2000 år, og skinkene var ettertraktet allerede i romertiden! I dag føres det streng kontroll med produksjonen.

San Daniele 100 gram
San Daniele er en fantastisk mør skinke med herlig nøttepreg uten å være i overkant salt eller fet.

Antipasto Mediterraneo 140 g
Salame Spianata Piccante, Salame Al Peperoncino, Capocollo, Speket skinke Med Peperoncino.

Håndskåret Iberico Bellota Pata Negra, 40-52 mnd. 80g
Iberico Bellota Pata Negra betyr noe så enkelt som en gris som er fra den iberiske halvøy som har sorte føtter og spiser eikenøtter.

Fuet Catalan skivet 100 g
Fuet er en kjøttfull salami, og fettmarmoreringen kombinert med salt og krydder gir en godt balansert smaksopplevelse.

Ostebrett spansk 200g
Ferdig assorterte spanske oster: Manchego, Iberico, Cabra og Tierno.

Chili i skiver, i olivenolje 190g
Delikate chili i skiver, i olivenolje

Økologisk Parmigiano Reggiano 20+ DOP ca 200g
Den klassiske parmesanosten og ubestridte "King of Cheese" fra Emilia Romagna! ØKOLOGISK

Oliven Peranza, sorte/brune m/stein 570g
Typisk produkt fra Nord-Apulia: middels størrelse, bronsefarge og fast tekstur

Artisjokker, grillet, krydret med hvitløk, chili, oregano i olje 280g
Utmerket til forretter, tilbehør og til å fylle pizza, focaccia mm.

Oliven Bella di Cerignola, grønne m/stein 570g
Høyt kjøttinnhold og er blant de største oliven i Italia.

Oliven Rustiche, steinfrie sorte/brune med krydder 280g
Steinfrie oliven krydret med aromaer og krydder

Salicorna, sjøasparges i olivenolje 280g
Sjøasparges er en typisk plante i Middelhavet og Apulien. Tilsatt krydder og olje

Oliven Campognole, tre oliventyper, marinert og krydret, i vakumpose, 400g
Miks av tre oliventyper, marinert og kydret med chili, hvitløk og persille

Oliven Peranza, sorte/brune m/stein, i vakumpose, 400g
Typisk produkt fra Nord-Apulia: middels størrelse, bronsefarge og fast tekstur

Oliven Bella di Cerignola, grønne m/stein, i vakumpose 400g
Høyt kjøttinnhold og er blant de største oliven i Italia.

Grissini med sesamfrø 200g
Lange, knasende sprø grissini med sesamfrø

Grissini med oliven 200g
Lange, knasende sprø grissini med oliven

Grissini med chili 200g
Lange, knasende sprø grissini med chili

Grissini med rosmarin 200g
Lange, knasende sprø grissini med rosmarin

Trøffel Breadsticks (Grissini med Trøffel) 120gr
En velsmakende matbit som følger tradisjonen "Piemonte" for hvert øyeblikk av dagen.

Olives bella di Cerignola 580 g
Nyt den alene som aperitiff, eller server den blant forretter. Fratepietro-familien er den eneste gården i Italia som håndterer hele produksjonen av Bella di Cerignola Olive: fra beskjæring av oliventrær, høsting, emballasje og salg av oliven.

Anfosso sorte Taggiasca Oliven med stein 3100ml
Taggiasca oliven hele med stein på lake (vann og salt).

Anfosso Taggiasche sorte oliven uten stein (i extra virgin olje) 280ml
Taggiasche oliven uten stein på Anfosso´s egen extra virgin olivenolje.

Alorena oliven, knuste 347ml
Hver enkelt oliven knuses lett slik at de sprekker før de fermenteres. Dette er den eneste spanske oliventypen med DO sertifisering. Myk tekstur med fin bitt fra skallet. Smaken er mild med et søtlig innslag.

Empeltre oliven 347 ml
Sen innhøsting sørger for en jevn mørk farge. Innhøstingstidspunktet bidrar også til en kompleks moden smak. Nesten smøraktig myk tekstur. Sammensatt smak med mandeltoner

Arbequina oliven 347ml
Små oliven med forholdsvis stor stein. Mest kjent som en av de fremste oliventypene i produksjon av topp kvalitet olivenolje.

Manzanilla oliven u/sten 347ml
Dette er den mest kjente spanske oliventypen. Høyt verdsatt på grunn av smak og tekstur.

Manzanilla oliven 347ml
Dette er den mest kjente spanske oliventypen. Høyt verdsatt på grunn av smak og tekstur.

Gordal oliven u/sten 347ml
Store smaksrike oliven uten stein med en lett sprø og kjøttfull tekstur.

Gordal oliven 347ml
Store smaksrike oliven med en lett sprø og kjøttfull tekstur.

Stenfrie Gordal oliven med chili 347ml
Store smaksrike oliven med en lett sprø og kjøttfull tekstur. Chili er tilsatt i glasset og gjør det hele til en super snacks.

Stenfrie Gordal oliven fylt med jalapenos 347ml
Store smaksrike oliven med en lett sprø og kjøttfull tekstur. Her er de kjøttfulle olivenene fylt med syltet jalapeno som gir et deilig kick!

Stenfrie Gordal oliven fylt med sitronskall 347ml
Den lett bitre og syrlige smaken av sitron gir en frisk smak til de kjøttfulle olivenen. Et absolutt must om du skal garnere din dry martini enten den er shaken eller stirded.

Oliven Taggiasca, stenfrie oliven i olivenolje,130g
Taggiasca” sort oliven fra Liguria, preget av liten størrelse, brunaktig farge og veldig intens smak. Utmerket som aperitiff og til å berike sauser, kjøtt og fisk.

Anfosso Taggiasche sorte oliven med stein (i lake) 280ml
Taggiasche oliven med stein i saltlake

Kalamata oliven, greske 500ml
Kalamata-oliven er en stor, mørk lilla oliven med en glatt, kjøttfull tekstur, oppkalt etter byen Kalamata i det sørlige Peloponnes, Hellas

Fylte paprika med ansjos og kapers i olivenolje, 190g
Fylte paprika med ansjos og kapers, tilberedt etter en tradisjonell kalabrisk oppskrift. En intens og deilig smak, ideell som forrett eller snacks.

Chili fylt med geitost, 190g
Rund kirsebærrød pepper, delikat krydret, spesielt kjøttfull og knasende, behandles fersk så snart den er plukket. Ved nøye manuell bearbeiding blir de ferske paprikaene tømt, bleket og fylt med delikat fersk geitost.

Chili fylt m/tunfiskkrem 280gr
Peperoncino farciti piccanti in olio.

Manchego 3 mnd DOP, pasteurisert , 500 g
Manchego er kanskje Spanias mest kjente fastost. Den er produsert i Castilla-La-Mancha området, av melken fra den nøysomme og tilpasningsdyktige Manchega-sauen. Melken er pasteurisert.

Manchego 5 mnd, upasteurisert 250g
Laget på upasteurisert fåremelk og modnet i 5 måneder i regionen Castilla-La Mancha i Spania. Lett krydret ettersmak med et hint av nøtter!

Gorgonzola piccante bacco verde DOP 200 g
Italiensk tradisjonsrik blåmuggost med kraftig smak og mange bruksområder.

Manchego PDO Montescusa 8-10mnd, pasteurisert, 250gr
Kompakt og elastisk snitt, gul i fargen. Mild smak, lite salt og lett karamellisert.

Halvtørkede tomater, i olivenolje
Disse tomatene i olje har en fantastisk fruktig smak. De er kjøttfulle, ikke for salte, av ulik form og størrelse.

Soltørket tomat 200g
Bare de beste tomatene som har bestått to strenge utvalgsprosesser brukes til denne delikatessen. Tomatene blir vasket, kuttet i to og spredt ut på garn under sterk sol. Deretter saltes de inn og tørkes i ca 1 uke. Så blir de tørkede tomatene pakket.

Småløk i balsamico 190g
De små, aromatiske løkene av Borretana-sorten fra Calabria er milde, nesten søte. De tilberedes kort og marineres deretter i en søt og sur saus laget av balsamico, olivenolje, tomater, marsala, salt og sukker.

Artichoke grilled 580 g
Søte og syrlige grillede artisjokker. Håndlaget bearbeiding uten bruk av maskiner, uten fargestoffer, tilsetningsstoffer eller konserveringsmidler

Soltørkede tomater i olivenolje, 280g
Tørkede tomater fra Sør-Italia i olivenolje. Ideell som forrett eller som snacks.

Pestone, den genovesiske pesto DOP
For å produsere en virkelig spesiell pesto, er valget av ingredienser grunnleggende. Av denne grunn er de beste valgt: Ligurisk extra virgin olivenolje, 24-måneders Parmigiano Reggiano DOP, Pecorino Fiore Sardo DOP, økologisk Vessalico hvitløk (slow food

Cipollineløk i Aceto Balsamico
De små løkene får farge, syre og aromaen av balsamicoen. Løkens egen sødme gir den en fantastisk balansert aroma. Som tilbehør til pølse, skinke eller hard ost.

Hvitløk marinert i olje med krydder, 190g
Fersk hvitløk marinert i olivenolje, fin krydret med krydder. Oppbevaring i olje gjør den myk og spesielt velsmakende, utmerket for å pynte aperitiffer og snacks.

Artisjokker i olivenolje, 280g
Delte artisjokker i olivenolje. Utmerket som forrett og tilbehør.

Kapersfrukt, 190g
Velsmakende kapersfrukter som er ideelle til aperitiffer, i grønnsakssalater, som snacks, i kombinasjon med kjøttbaserte hovedretter, eller for å gi smak til sauser og majones.

Ansjosfilet på solsikkeolje 80g
Ansjosfilet på solsikkeolje. en klassiker i det Italienske kjøkkenet

Centrolini - små agurker på lake 180gr
Ekstra små delikate sylteagurker. Perfekt følge til raclette, Mont D´or og annen syndig mat!

Trøffel bite (trøffelsnacks minigrissini) 30gr
Smakfull trøffelbit, ideell for en aperitiff.